27-08-10

Klik gemaakt

Ja ik weet het. De intervallen tussen de verschillende posts worden groter en groter. Kheb het waarschijnlijk al gezegd: kheb minder en minder de behoefte deze blog te gebruiken. Er komt ook minder en minder reactie.

Vanavond keek ik voor de tweede maal naar Ben X. Echt 'n superfilm! Hét bewijs nog maar eens dat de belgische film goed is, uitblinkt, goed in mekaar zit. En dit alles zonder al té veel blabla.

Ik voel dat 'n nieuw stadium bereikt is. Tijd om knopen door te hakken in plaats van die lang laten te slingeren. Zo besliste ik vandaag m'n Gayromeo- en Gaydarprofiel te wissen. "Profiel aangemaakt op 17 april 2006" las ik op Gayromeo. Al vier jaar zit ik op die site: van voor m'n coming-out nog. En wat leverde het op? Veel frustratie. De zin die de doorslag in deze zaak gaf kwam van 'n goeie vriend. Yves man, al die profieltoestanden...Ik heb het ni en als ik zie wat je erop terugvindt...lijkt me ook ni alles. Hij zei het op een andere manier, maar het kwam hier wel op neer. En als je er dan één of twee posts geleden bij neemt dan weet je dat hij gelijk heeft. Men wil alles, zonder iets te geven. Waarden zijn weg. Ik dus ook. Weg van de sites. Weg van de fuiven? Hm nee nog niet, maar daar waar ik vroeger voornamelijk rondkeek en hoopte op een blik terug ga ik nu om me te ontspannen, om te genieten, van de muziek én de vrienden. Want m'n vrienden blij zien maakt mij ook blij.

Weg dus met datingsites. (grinnikt) grappig eigenlijk: deze week postte ik op Facebook "Yves valt voor blond en groene ogen", waarop Blauwhemd reageerde "en op blauwe hemdjes".Tja daar had hij een punt. Ik antwoordde dan maar dat het niet om de verpakking ging, maar natuurlijk geen antwoord meer. Een zin die ik al vaak hoorde en nu steeds betekenisvoller wordt: "Gewoon jezelf zijn, dan voel je je goed. Kom op voor je eigen. Laat niet met je sollen". Wel ja, op dat punt zijn we gekomen. Dit laatste staat wel helemaal los van Blauwhemd. T'is waar dat ik een boon voor hem had, maar "l'amour est de type passager".

 

Deze week zag ik ook m'n ex terug. Na meer dan anderhalf jaar kwamen we samen, onder ons. Wat bijpraten, en vooral napraten. Napraten over 'n zeven maand durende relatie die door velen als onmogelijk werd bestempeld. Hij is verliefd op me geweest, kheb hem de vraag nog es gesteld. Vanwaar die twijfel toch? Anyway; dit gesprek voelt aan als een nieuw begin: een normale vriendschap, tussen ons beide. Leuk.

Oh ja weet je wat? Ik ga zelfs niet meer actief naar 'n lief zoeken. Kben het beu. Kheb m'n buik vol van...mja alles rond boys. Naar het schijnt is het dan dat je iemand tegenkomt. Misschien wel, en anders is het ook zo. Het doet me nog weinig.

 

Slaapwel holebilandschap.

22:43 Gepost door Yves | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-08-10

De weg naar het castraat

Pfieuw pfieuw pfieuw!

Veel woorden ga ik er niet aan vuilmaken. Ik haat jongens!

Vanaf morgen ga ik wat meer naar de vrouwen kijken. Naar het schijnt zijn we allemaal wel ergens bi. Awel ik ga m'n jongensfocus met 90% verminderen en die van de meisjes met 90% vermeerderen.

Had het maar effect.

 

 

00:13 Gepost door Yves | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |