24-07-10

De nieuwe vent

Amai! Net één maand geleden dat ik nog wat postte op m'n blog!
Raar maar waar, ik deed het er niet om...
Het is me dan ook momenteel heel druk, en de nood om te schrijven was er ook niet.

Over wat hebben we het dan vandaag?
Tja nog maar eens over de boys van tegenwoordig.

Ooit betaalde ik 'n maand op Relatieplanet.be voor 'n Full Membership abonnement. Je weet wel, dan kan je naar iedereen die je wenst berichtjes sturen ipv enkel te de keuze " ik vind je leuk" aan te vinken wanneer je iemand ziet zitten. Alweer raar maar waar: ik logde deze week nog es in op de site en m'n account was zogezegd nog altijd in Full Member mode! Toeval wil nu toch ni dat ik een kerel's profiel tegenkom waarvan ik denk: JAH! DAT is wat ik zoek! He-le-maal!!!!! Ik schrijf hem dus al snel 'n berichtje, en als antwoord krijg ik twee dagen later " x toont interesse". Ik mail hem terug met te zeggen dat hij waarschijnlijk niet betalend lid en dus bezorg ik hem m'n mailadres. Nu komt de kat op de koord: geen antwoord meer....waarom niet? De vraagt komt steeds weer op. Ik weet het niet, écht niet! Rrrrr wat is dat toch met de kerels van tegenwoordig!

Om nog maar 'n voorbeeld te geven, ook op Gayromeo heb ik 'n profiel. En al die slagzinnen; ik krijg er 't schijt van...Laten we er es enkelen van dichterbij bekijken:

We zien wel = Jah tuurlijk zien we wel, vooral geen beslissingen nemen, laat de ander maar doen, dan kunnen wij niks mis doen!

Vraag maar, want wat moet ik hier vertellen? = Zeg meteen dat je een leeghoofd bent, jezelf niet verkocht krijgt en dus maar het vuile werk aan de ander overlaat; triestig persoon

Looking for fun = Tja duuuh wie ni! Maar zoals jij het ziet klinkt het als fun in bed. Zeg dat dan gewoon: zin in seks. Zo moeilijk om op te komen voor wat je écht wil?

Eens iets proberen = Mja dat deed Einstein in den tijd ook met grote gevolgen. Alleen vrees ik dat de gevolgen van jouw daden wat minder revolutionair zullen zijn!

Leer me kennen = Waarom zou ik? Ben je wel de moeite? Uit wat zou ik dat dan moeten afleiden?

Ben een leuke jongen =  Laat daar maar eerst anderen over oordelen; wat 'n groot ego heb je; en zeggen dat daar mensen voor vallen

Kom mij maar bezoeken en laat iets na =  Ik ken er genoeg die u graag met iets zullen laten zitten ja

No answer, not interested = Vertaling? Ik ben een asociaal type dat het achterste van z'n tong ni wil laten zien en moeilijke situaties uit de weg gaat

Geniet graag van het leven   Wie niet...al even domme zin als "zin in fun". Maar om te genieten werd me altijd toegefluisterd dat je eerst wat moest werken, niet?

Ik draag nog graag een pamper =  Ieuw! En ikke maar denken dat mijn oneligner op niks trok...En zeggen dat zulke mensen iemand aan de haak slaan...

Wie weet wat kom ik hier tegen =  Tja, wie weet win ik morgen de Lotto wel!

What you see is what you get = Allé, weeral ne leeghoofd die enkel looks te bieden heeft...

 

Allé jullie snappen wel wat ik bedoel: één en al...niks in gayland. Triestig hoe mensen tegenwoordig rondlopen. Geen greintje eigenkennis meer, geen enkele moeite meer wilen doen. En ik wil uit die visvijver een unicum treffen. Over een uitdaging gesproken!

 

02:26 Gepost door Yves | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

lang leve je zalig sarcastische blik op de internet gayworld! heb echt gelachen!

Gepost door: jules | 05-08-10

blij dat ik dat effect op je heb gehad:p

Gepost door: yves | 05-08-10

of nog zo één:
"vraag maar, ik bijt niet"
Ooit heeft er énen dat geschreven, en zijn er hem al duizenden klonen gevolgd. o-ri-gi-nééééééél...
Als je het voor de 1001ste keer leest, klik je gewoon weg.
Of: "dit vul ik later wel in", maar later komt nooit natuurlijk.
En het "meepikken" van filmpjes is ook in heel Vlaanderen doorgedrongen. Alsof je zo licht gaat over producties waar honderden mensen jaren aan gewerkt hebben.
En al ooit gelezen dat er iemand een "slecht" glas wijn wist te appreciëren?

En dan zijn wij de kieskeurige gasten he. Aaaaaaaaaaaaaarrrgh!

Gepost door: robijn | 05-08-10

De commentaren zijn gesloten.