29-05-10

Hete nacht

Het was zo ver!
Eindelijk had ik de kans van met mn eigen spaarcentjes op vakantie te gaan. Zo belandde ik op deze godvergeten plek zondag laatstleden. Voor zij die ooit Aardrijkskunde-liefhebbers waren: Je vindt me momenteel ergens waar het 27 graden is zo rond 10 uur in de ochtend, op amper 500m van de Middellandse zee.

Frankrijk, le Midi; daar zit ik. Mn verblijf boekte ik in een B&B waar enkel gays toegelaten zijn. Neenee, niet zo een of ander homosauna-achtig-iets waar stereotiep gezien enkel ouwe kerels ronddwalen; hier vindt je ook kerels van -30. Meestal komen ze met zn tweetjes. Zo ook een koppel belgen van Namen; die sliepen net de kamer naast de mijne. Of de twee kereltjes van Toulouse; keicute, alle toch eentje lolz...

Het is hier wel effe wennen: de policy maakt geen mens kwaad: Iedereen doet wat hij wil, zolang hij een ander niet stoort en het deftig blijft. Zo mag je naakt zonnen, gebruik maken van het centrale zwembad of van de open air jacuzzi. Draag je liever een zwembroek ( ja als ik deed) dan vormt dat geen enkel probleem.

Gebeuren hier dan geen "vieze dinges"? Wel i admit; ik stelde me ook die vraag en de stereotiepe saunabeelden schoten door mn hoofd toen ik de vakantie boekte. Zo zou ik nooit in die jacuzzi durven kruipen want, wie weet wat daar allemaal in ronddrijft na wie weet wat er daar allemaal gebeurd is... Wel absoluut, af en toe zie je twee of drie jongens die mekaar nog niet kenden plots heel close bij mekaar zitten in het zwembad maar men voegt zich hier. Wil of moet er meer gebeuren moet je maar richting je eigen kamer gaan, of die van de ander(en) lolz! Oh ja, alle kamers dragen hier een naam. De mijne? Mykonos...so gay indeed! Aan de deur van iedere kamer hangt een bordje dat je kan omdraaien. Aan de ene kant kan je "Feel free"lezen, op de andere zijde "do not disturb". Lolz, allemaal wel grappig als je het zo leest; ik moet zelf smilen op dit eigenste moment.

Tot nu toe heb ik hier niet durven zonnebaden. Het is allemaal wat nieuw he, blote venten rond het zembad, condooms aan de balie van de zaak, jacuzzi gevuld met heerlijke kerels en dan nog Arnaud die me gisterochtend zonder boe of ba aan het ontbijt zat de verleiden. Hij vertrok terug naar huis, maar gaf me toch zn mailadres. Hij is fransman, mid-dertiger en niet slecht uitziend. Toch kent ie het verschil niet tussen liefde en seks want voor hem is seks "liefde geven". Tja het hangt ervan af hoe je het bekijkt natuurlijk. En seks kan teder zijn, maar dan meestal enkel met het vriendje.

Deze nacht kon ik de slaap niet vatten. Eerlijk toegegeven: met al dat naakt rondom je zou je van minder geil gaan staan. Onder het motto "beter met spijt leven dan te zeggen had ik dit of dat maar ondernomen" trok ik mn stoute schoenen aan en besloot de kamer te verlaten.
Die stoute schoenen van daarnet doe ik uit op mn prive terrasje, evenals alle andere nachtkledij. Met de handdoek tegen mn dij beslis ik dan maar naar het zembad te lopen. Welk uur het is weet ik niet, maar de hele B&B slaapt. Enkel de verlichting van het zwembad en jacuzzi zijn nog aan. Eens de temperatuur van het water nagegaan beslis ik het water in te gaan. Stilletjes, zodat ik niemand wek. Stel u voor dat hier ne gast mee het water in komt terwijl ik daar in mn nakie zit...Muis-stil, zo kalm is het hier. Zo stil dat de ekster hoog in de bomen die me aanstaart niet ongemerkt gaat.

Al snel ril ik het water uit, ook al is dat constant aan 26 graden verwarmd. Mn lichaam heeft zich blijkbaar al aan het klimaat aangepast. Bij mn naamse buren brandt licht. Snel ga ik terug de kamer in, de mijne...met zelfvoldoening: Ik heb ook es naakt gezwommen, nah! Weliswaar niet overdag wanneer iedereen het kon zien maar toch... Terwijl de lakens om me heen stilaan een verwarmend microklimaat opbouwen hoor ik Namen naar buiten komen. Damn, was ik maar langer blijven zwemmen...had een der naamse belgen mij gezien en wou ie me vergezellen? Deze heerlijke gedachte stroomt door mn lichaam en geeft me al snel een warm gevoel. De lakens worden opzijgelegd, en het kaartje aan de deur wordt omgedraaid. Van binnenuit is nu te lezen "Do not disturb''...

17:10 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

En wat is het vervolg? :)
En om welke B&B gaat het? Aan te bevelen?

Gepost door: Nix | 02-06-10

@Nix Het vervolg?
Wel er is niemand de kamer binnengekomen. De volgende ochtend hadden de twee naamse kereltjes wel ruzie...

Gepost door: Yves | 02-06-10

En hoe heet die b&b eigenlijk? Klinkt wel tof.

Gepost door: Stijn | 25-11-10

Hoi Stijn!

B&B heet Villa Littoral

http://www.villalittoral.com/

Have fun, en laat iets weten als je gaat hé :p

Gepost door: Yves | 25-11-10

De commentaren zijn gesloten.