06-05-10

Fladder fladder

Sinds 'n paar weken heerst een nieuw gevoel in dat lichaam van me. Het lijkt wel alsof alle gebeurtenissen mbt mezelf aan belangrijkheid verliezen. Daarmee bedoel ik niet dat ik mezelf verdring en de anderen voorop zet; neen. Het lijkt gewoon of we zijn een stapje verder in het relativeren. Same world, different look. Oké het wordt niks met stralertje; so be it. Amper 'n tiental uur baarde het me zorgen. Normaliter zou ik zelfs vandaag daar nog over piekeren.

Ondertussen heb ik me nog es laten verleiden door de profielen dat Gayromeo.com zo rijk is. Even surfen met de gedachte "hier zit toch niks toekomstzinnig tussen" en 'n berichtje verstuurd naar 'n kerel met leuk profiel. Even later al antwoord. Hij is franstalig, en daar waar ik in het begin dacht "geen franstalige voor mij aub" is me de taal van de wederhelft nu helemaal bijzaak. Oké, het pleit alleen maar in z'n voordeel dat hij ook nederlands praat, en uitstekend de engelse taal beheerst. Dat is vrij zelden voor 'n franstalige.
Hij schrijft leuk, en heeft een paar gemeenschappelijke interesses. Fotografie onder meer. Z'n profiel bevat dan ook 'n paar speciale kiekjes; de ene al leuker dan de ander. Hij ziet er nog eens goed uit ook. Eén ding staat vast: valt onze correspondentie weg; het zal me niet deren en even later zal er wel iemand anders zijn die op subtiele wijze weet m'n aandacht te trekken.

Ben je nu niet té oppervlakkig aan het worden Yves? De vraagt rijst door m'n synapsen. Eigenlijk ken ik het antwoord: neen. Laat me maar doen. Ik ben aan het einde van m'n rollercoaster. Nu heb ik de touwtjes in handen en bestuur ik (met nog vallen en opstaan) m'n witte ros als 'n Gladiator in wording.

Zoals m'n goeie vriend ooit zei: Problemen laat je best even opzij liggen; vaak lossen ze zich vanzelf wel op.

 

13:02 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aan het einde van de rollercoaster, zeg je? Proud of you, man!

Björn

Gepost door: Björn | 09-05-10

De commentaren zijn gesloten.