03-05-10

Intuïtie geeft teken van leven

Tja, momenteel lees ik een boek getiteld "Luister naar je intuïtie".
Toeval of niet, maar voor één keer luisterde ik naar die o-zo-fameuze intuïtie en wist dan ook dat Stralertje niet echt iemand voor mij was. Toch trok ie me aan op één of andere manier. Na onze eerste date, waar hij Lasagna had besteld en we gezelschapspelletjes speelden spraken we nog es af; afgelopen donderdag.

Ik wou z'n gevoelens wat testen; zien wat hij van me dacht; waar hij me kon plaatsen in z'n toekomstbeeld. Daarom besloot ik hem 'n mooie, witte roos te kopen. Ik zou hem afhalen na z'n dansles en van daar uit gingen we iets drinken. De roos legde ik goed zichtbaar op het dashboard, maar toen hij instapte repte hij er geen woord over. Ook na ons cafébezoek, op weg naar het treinstation praatten we over alles en nog wat; behalve over de roos.

Hij: "Goed dan ga ik maar eens; kmoet m'n trein halen."
Ik:
"Ik loop nog even met je mee, maar eerst heb ik nog wat voor je"
Hij: "
Ah wat zal dat dan wel wezen?"
Ik laat m'n ogen ronddraaien en al snel heeft hij het door.
Hij: "
Oooh da's keilief..."

We lopen samen tot op het perron en wachten er op de trein. Die rijdt het station binnen. Hij stapt op, een knuffel voorafgegaand, en nestelt zich aan het raampje. Ik wuif nog eens en ga dan maar.
Waarom wou hij me absoluut die lasagna vandaag terugbetalen??

Gisteren wist ik plots waarom. Nadat ik al twee dagen niets meer van hem hoorde volgde een mail. "Ik wou wat aftasten of we bij mekaar pasten" en "ik wil gewoon eerlijk zijn" zijn maar een paar woorden die in de mail te lezen waren.
Daarom wou ie de lasagna terugbetalen.

Eigenlijk had ik zélf al moeten het initiatief nemen, en hem zeggen dat ik het niet zag zitten. Khad me groter gevoeld, sterker. Maar tegelijk was m'n angst om iets voorbij te lopen door 'n knoop door te hakken weeral zo groot dat ik mezelf niet was.

Telkemaal ik Jónsi ga horen, gaat Stralertje wel door me heen razen. Pff, ni leuk. Ach, de dingen des levens...

Moraal van het verhaal: luister altijd naar je intuïtie!

22:34 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goede moraal!

Gepost door: jules | 05-05-10

De commentaren zijn gesloten.