25-04-10

Goddelijkheid teruggezien

Op 11/11 schreef ik de post "Het leven is voor de rappen".
Het ging over één of andere goddelijke kerel die ik op een fuif had gezien. De ballen om hem aan te spreken had ik niet. Dus maar z'n vrienden aangesproken en via via begonnen we op msn te praten: Goddelijkheid en ik. Bleek dat de jongen in kwestie amper 19 was, en het maar raar vond dat ik hem via internet beter wou leren kennen. Z'n laatste zin was trouwens: "Wil je me leren kennen moet je me maar es op een fuif aanspreken."

Is het nu toeval of niet: Gisteren 24/4 vierde Mixed (aarschotse holebijongerenbeweging) haar vijfjarig bestaan. Wie liep daar rond? Goddelijkheid!
Op de bewuste fuif liep alvast één kerel rond die het beu is om telkens moeite te moeten doen om iemands' aandacht te wekken, of alles op alles te zetten om iemand binnen te rijgen. Voor mij was het genoeg geweest: jongens konnen me gestolen worden, en indien Goddelijkheid het zag zitten moest ie zelf maar op de proppen komen. Deed ie dat?! Neen, tuurlijk niet.

En dan komt dat ene moment: de Bamba. Nog nooit deed ik er aan mee, maar goed ik liet me voor deze ene keer overtuigen. Hoe? Door volgende woorden:"Komaan Yves, probeer het eens, als je iemand leuk vindt haal je die er gewoon uit en wie weet wat ervan komt?" Terwijl deze woorden door m'n brains razen bekijk ik onze 19jarige. Hij zal het aan z'n rekker hebben. Toevallig kom ik tot twee maal toe naast hem te staan aan de buitenkant van de cirkel. Zijn hand rond mijn midden, mijn hand om z'n schouder. Eén maal staat ie links van me, één maal rechts.
Dan spreek ik hem aan. Hij kent me niet meer. Na een hele uitleg zegt ie:  Ah ja, jij bent Yves. Jup that's me. Meer zegt hij niet, en de bamba gaat over in 'n slow. Ieder gaat z'n eigen kant, en Goddelijkheid? Die belandt nét als andere goddelijkheden in de onderste schuif van m'n achting.

Misschien moet ik m'n zoekpatroon maar es laten voor wat het is. Een upgrade is dringend nodig. Even op zoek gaan naar 'n nieuwe softwareversie...

22:32 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.