18-04-10

Stralende date

Herinner je... een docent van me had dit als stopwoordje. Tegelijk maakte ie een speciale (best wel grappige) beweging met z'n rechterhand. Welnu gebruik ik dezelfde term: herinner je m'n post over "de mannenstem die m'n oren verdoofde". Daar vertelde ik over het feit dat ik 'n leuke jongen had leren kennen.

Ondertussen hebben we afgesproken in Gent om iets te gaan drinken. Stralertje kwam zélf met het voorstel af. Toen ik afgelopen donderdag bij hem toekwam was ik eigenlijk vrij spanningsloos. Ik had wel een enorme energie opgestapeld om een spanningsvonkje tussen ons kunnen laten over te schieten.Knipogen 

Hij stelde voor om naar 'n cafétje te trekken waar hij maar al té vaak vertoeft. Hij bestelt er 'n lasagna en we praten over koetjes en kalfjes, over ex-liefjes en over moeders. Hij speelt graag gezelschapspelletjes en zou het nu toeval zijn: in dat cafétje hebben ze er een tiental. Ik kies er eentje uit: Risk. "Owla, dat duurt uren zegt hij met 'n lach". En ik denk: Ja, sow? Dan kan ik langer bij jou zijn!" Woeps, dacht ik dit alleen of sprak ik m'n wens ook uit? Stiekem kijk ik hem aan en hij is al de speldoos aan het openen; het bleef dus bij gedachten.

Al snel blijkt het Risk-spel niet compleet en gaat hij voor 'n andere game: driehoekige domino's...de juiste naam ontsnapt me even maar best wel plezant. Terwijl ik m'n strategie opzet (hij haat verliezen lolz) kijk ik hem aan. Hij kijkt terug. Vonk.

We gaan door tot 23u. Dan vemeldt hij dat hij eigenlijk een ochtendmens is en nu stilaan z'n bed in wil. Hoe moet ik dit opvatten? Zoals hij het zegt, woord voor woord of "pf kvind het ni interessant meer en wil weg". Ik zet hem voor z'n deur af.
" We zullen nog wel es afspreken, in Leuven dan." Meer dan een "Oké" krijg ik er niet uit.

Hm wat wil het nu zeggen? Is er kans tot meer? Of niet? Tja ik ga al snel hopen hé...langs de andere kant...Dromen we niet allen graag?

11:24 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.