06-04-10

Je hebt een bericht van Stralertje

Maandagochtend; feestochtend.

Vandaag wordt ik bij m'n ouders verwacht om met de broers, schoonzussen, neefjes en nichtjes op paaseierenjacht te gaan in de ouderlijke tuin. Na alle kindercommotie rond wie nu de witte en wie de bruine eieren krijgt heb ik 'n energiediepje; de landelijke lucht die het ouderlijke huis omsingelt heeft zo'n aantal gevolgen...

Om m'n dipje wat op te krikken beslis ik de nieuwe laptop van Moeder uit te proberen. Terwijl zij nog steeds laaiend enthousiast vertelt over de danslessen tegen de broers check ik m'n mailbox. M'n aandacht is helemaal weg van Moeder's relaas wanneer ik een nieuw bericht heb met als titel "Je hebt een bericht van Stralertje ontvangen". Is het telepathie of niet; plots begon ík te stralen!
Snel met de laptop in de living gekropen en de deur achter me toegetrokken. Ik wil kunnen genieten van ieder van z'n woorden, en ieder zinnetje woord voor woord kunnen herlezen. Duizend maal opnieuw; het zou me niet storen. Als ik maar zijn woorden mag lezen.
Hij schrijft over hoe gezellig hij het zaterdag wel vond, en ik citeer "we moeten zeker nog eens afspreken- als jij dat wil tenminste".
Of ik dat wil???? Jah tuurlijk!

Ok Yves, nu mag je niet té snel antwoorden, wacht een dagje alvorens te replyen...Hmm daar ben ik slecht in! Ik beslis dan maar meteen iets terug te sturen.

Op de achtergrond zet ik Jónsi op...Daar hadden we het nog over zaterdag. We spraken over StrBru en hun muziekgenre. Ik zei dat ik daar al vaker 'n leuke hoge stem had horen zingen zonder te weten wie of wat. "Is dat Jónsi niet?" vroeg Stralertje. En van de slag...beluister ik niks anders meer! De muziek van Jónsi is nét als Stralertje: fris, lief, attent, eigenzinnig, schattig, lief, attent, eigenzinnig, schattig, lief, att...

Moet ik je nu vertellen hoe vaak ik vanochtend al m'n mailbox checkte???Stoer

11:18 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wordt ik

Yvesmans! Dt-foutjes, shame on you!^^

Gepost door: Jongboyke | 07-04-10

Dt heeft me nooit geboeid.

Gepost door: Yves | 07-04-10

Mij ook niet,
tviel gewoon op;)

Kben wel blij voor je! See you soon

Gepost door: jongboyke | 07-04-10

De commentaren zijn gesloten.