07-03-10

Toppie

Voor het eerst kan ik m'n eigen gedachtengang in praktijk omzetten. Donderdag was m'n toppie dagje, of was het nu gisteren? In alle geval. Ik stond op met een licht gevoel. Niets zwaars in m'n hoofd, keileuk. De garagepoort opent na de druk op de knop en het zonnetje schijnt door m'n voorruit. Goeie muziek in de auto en m'n toppie-gevoel kan niet meer weg. De ex, die kunnen we ook voor even uit ons hoofdje zetten; hoog tijd. Minder afhankelijk; ik sta op mezelf. De ex...Kris bracht me veel bij, da's waar. Maar tegenwoordig doet hij raar. Ik hoor hem niet meer. En na geen antwoord gekregen te hebben op m'n laatste twee mails veronderstel ik dat hij daar nood noch zin in heeft.  Ik vat het niet, maar probeer het van me af te zetten.

Het is raar van te beseffen dat je op jezelf kan bestaan. Ok wel met behulp van vrienden om je heen, maar toch. Je gaat gewoon voor jouw ding. Leuk. Al twee of drie dagen kan ik deze gedachtengang aanhouden. Toeval? Ik denk het niet. Downperiodes? Tja, die zullen er zeker nog zijn; dat besef ik maar al té goed. Maar toch, happy gevoelens zijn altijd welkom.

Vandaag heb ik voor de zoveelste keer m'n toneelstuk drastisch herschreven. Morgen komen we met een aantal acteurs samen om te brainstormen. Hopelijk vinden ze het nieuwe idee goed en kunnen we het nog leuker maken. Toch merk ik dat een toneelstuk schrijven niet zo makkelijk is dan ik me had ingebeeld. Een leuk einde bv heb ik nog steeds niet.

We'll see wat de toneelcollega's er morgen van vinden....toch wel eenbeetje de poeppers lozl!

Bon, ik ga nu slapen, hoog tijd. En hopelijk wordt ook morgen een toppie dagje.

Lieve likjes

Yvesbolle

00:36 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.