04-02-10

De nieuwe levensstijl

Vanavond was het editie drie van Yves-night.
Net de auto binnengereden, en de motor van de garagepoort haast zich om z'n werk te vervolledigen. Ondertussen gaat de gsm uit en trek ik de stekker uit de vaste telefoon. Zo ben ik alvast lekker op m'n gemak. Gisteren een ovenschoteltje gemaakt, én de afwas reeds gedaan zodat vandaag puur genieten werd. Schoteltje in de combi-microwave en ondertussen één van m'n lievelingsseries gelanceerd.

Aaaarrch;..zalig;
Na het nieuws dan even muziek gespeeld om dan in een stil salon in de zetel te ploffen en even een leuk spelletje te spelen: ken je psy. Ik besloot maar m'n eigen schrink te spelen en al snel voelde ik een drang in me. Neen ik moest niet dringend plassen ofzo; ik wil gewoon minder angstig zijn, en meer leven, soms zelfs op 'n lichtjes impulsieve wijze. Hm kan ik me daarmee verzoenen stelt de twijfelaar in me.
Tuurlijk kan dat. Als je het maar écht wil. Daar gaan we voor!

Ondertussen rijzen een paar id-tjes voor m'n toneelstuk dat nu toch vrij snel vorm moet krijgen, of ik zal het anders zeggen: een andere vorm. Het verhaal was tot nu toe wat flets, ook al was het de bedoeling van er een doordenker van te maken. Kben er nog niet helemaal uit, maar kom hopelijk behaal ik m'n doel.

Je hebt vast het voorlaatste berichtje hier gelezen, dat ivm een seksvriendje. Waarom weet ik niet, maar iedereen dacht dat ik zulk vriendje had. De tekst begon nochtans met een duidelijke "stel".
Eigenlijk wel leuk dat velen onder jullie bovenstaande mening hadden, want eigenlijk klopte het ongeveer. Een seksvriendje...iemand dat je leert kennen maar waarvan je weet dat het niets wordt. Geen zware relatie met plichten, zorgen en ok ook zeer leuke momenten. Gewoon: je weet beide waavoor jullie band staat en dat schept geen problemen. Leuk toch? Wel ook al vond ik het best "sletterig" klinken in het begin; ik kon al snel met de idee leven. Het dan maar es proberen? Waarom niet?! 

Vrijen met een kerel waarmee ik geen relatie heb, laat staan er een zou mee beginnen of waar er ook maar een schijntje van kans in die richting is...het is vrij nieuw voor me. Ok, laten we even de eerste dates vergeten waar het verkenningswerk tot z'n recht komt...
Seks gewoon voor de fun; het leek me leuk. En toch voelde het achteraf niet helemaal zo. De volgende ochtend ieder gewoon z'n eigen weg en mekaar weer niet horen voor een aantal dagen tot één van de twee letterlijk weer met een broek vol goesting zit...het zegt me eigenlijk niets!

Ok Yves, dat weet je nu ook weer. Goed zo. Je hebt het geprobeerd en het laat je eenbeetje koud? Maakt toch niet uit? Neen inderdaad niet.

En stel nu es dat ik een leuke kerel op een fuif ofzo tegenkom
én ik zie hem zitten
én hij ziet me zitten
én het is praktisch haalbaar om bij één van beide te blijven "slapen"...

Tja waarom zou ik in godsnaam de handrem optrekken?? Over 'n stomme act gesproken.
Het gras lijkt altijd groener aan de overkant, en die nieuwe kerel lijkt altijd wel leuker dan de vorige.

Waar komt het dus allemaal op neer? Doe waar je zin in hebt, en laat vooral die handrem los! Beide handen op het stuur, en je rechtervoet op het gaspedaal.

21:43 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Als ge met een broek vol goesting zit ... krijg ik wel zin in u ;-) Afgaande op de foto lijk je mij een knappe gast!!! Mail maar ;-)

Gepost door: Efkes Anoniem | 05-02-10

Nee? Echt ni? ;-)

Gepost door: Efkes Anoniem | 08-02-10

Ik was al aan het twijfelen hoe ik het zou zeggen...dat is niet de reden waarom deze blog ontstond, maar allé ge moogt mij een fotooke sturen HAHA!

Gepost door: Yves | 08-02-10

De commentaren zijn gesloten.