11-01-10

Seksvriendje

Tja, ik veronderstel dat je met zulke titel wel de aandacht trekt Yves?

Hm misschien wel, ook al is dat niet meteen de bedoeling. Of wel?:p

 

Vraag naar jullie toe (en ja dan zijn reacties welkom lolz!):

 

Stel nu dat je even geen nood hebt aan een lief. Die mag er natuurlijk wel komen, maar alles mag op z’n tijd gaan. Ondertussen kom je wel leuke mensen tegen, je verbreed je horizonten. En dan opeens loop je een leuke jongen tegen het lijf, die je wel op één of andere manier intrigeert. Je raakt er mee aan de praat, en het vlot wel tussen jullie.

Raar maar waar, er is wel een klik, maar niet op liefdesvlak. Jullie hebben veel gemeen, maar nét dat ene dingetje om een relatie op te bouwen ontbreekt.

Je praat er met hem over; hij zag je eerst wel zitten maar aangezien je geen “total crush” hebt kan hij best wel met vriendschap leven.

 

En dan komt de hamvraag: je ziet mekaar vaker en vaker en opeens komt er seks in het spel. Die seks is leuk, fijn, teder.

Zou jij voor het seksvriendje gaan? Spookt er dan niet ergens in je hoofd een stemmetje dat je influistert dat dit toch niet zomaar kan; seks zonder relatie.

Langst één kant kan ik me wel inbeelden dat het leuk kan zijn wanneer je je er beide in terugvindt, en het aangename aan het nuttige koppelt.

Anderzijds is het nogal een “rare” situatie, niet?

Vrijen samen ok, maar toch geen hele week samen doorbrengen?

Nachtje samen doorbrengen, en dan gaat ieder weer z’n weg?

 

Langst ’n andere kant is het best ok hé?!
Je bevredigt je noden, je kan es wat “bijkletsen” met die ene speciale kerel en hup ieder gaat weer z’n weg. Niks moet, alles mag.

 

Leuk toch?

Reacties welkom.

 

Hm, even leuk als m’n nieuwe wekelijkse activiteit: Yves-night.

Wat houd dat in hemelsnaam in?

Vrij simpel: na je werk gaan zwemmen ( daar krijg je een leuk lichaam van en het is gezond voor die arm die je telkens riskeert uit de kom te trekken, én je kan kijken naar leuke jongens…alhoewel: heb jij lenzen om mee te gaan zwemmen lolz?
Verder, wanneer je thuiskomt, maak je iets lekkers klaar.
Na je overheerlijke maaltijd (mét kaarsjes) nestel je je in de zetel nadat je de gsm hebt uitgeschakeld én de stekker van de vaste telefoon hebt uitgetrokken.

Om die avond dan prachtig te eindigen eet je een speciaal voor de avond gekocht toetje en neem je erna een stomende douche alvorens in je reuzebed te springen.

 

Aaaarchhhhh…

14:50 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Als dat gaat om één persoon en als jullie goede afspraken hebben gemaakt, dan moet dat kunnen vind ik persoonlijk. Al gaat het zo wel vlug lijken op een echte relatie natuurlijk.

Het leuke aan seks zonder relatie is natuurlijk dat je die verplichtingen niet hebt tegenover elkaar en dat alles op die manier relatief fris blijft. Of toch langer fris blijft dan wanneer er sprake is van een relatie. Natuurlijk kun je een relatie ook fris houden, maar dat noemt men dan werken aan de relatie ...

Gepost door: Seksvriend | 11-01-10

Sommigen zouden dat wel kunnen, zo enkel en alleen voor de seks er een vriendje op nahouden. Het leven heeft me geleerd dat het niks voor mij zou zijn.
Wat het zwemmen betreft er bestaan wel zwembrillen met 'brilglazen' in, anders neem je een gewone zwembril zodat je zicht niet verhindert wordt. :)

Gepost door: Wyatt | 11-01-10

Hm, wie is "seksvriend" lolz!

Gepost door: Yves | 11-01-10

Doen wat je denkt te moeten doen;)

Naar mijn mening is daar niks mee... het is geen platvloerse eenmalige hersenloze en gevoelloze x-date...!
Geilen bok^^

Gepost door: Jongleukboyke | 12-01-10

Als het goed klikt en je beiden vanuit hetzelfde uitgangspunt vertrekt, dan zie ik er geen graten in dat je elkaars seksuele behoeften bevredigt. Daar is mijns inziens helemaal niks mis mee. Eens één van beiden een vaste relatie aangaat met een ander, moet dat gerollebol natuurlijk stoppen. Maar de vraag is of dat dan wel lukt.

Derhalve is mijn advies: bezint eer je begint. Hou rekening met de eventuele consequenties.

Tot later, Yves!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 12-01-10

De commentaren zijn gesloten.