02-11-09

Prins van de duisternis

Al even wil ik een berichtje nalaten hier. Maar de hersenspindels nemen de bovenhand over m'n geest. Probleem: tot nu toe verdrong ik m'n spindels door ze hier neer te pennen; ze waren letter "van me afgeschreven", of eerder "uit m'n lijf geschreven". Vermoeden dat ik méér moet gaan schrijven borrelt in me op.

De laatste weken zijn...raar, stress, angst, maar ik weet dat als ik binnen twee jaar op deze situatie kijk ik zal zeggen "ach toen had ik het toch niet zo slecht?" Weet je nog dat ik over de kaboutertjes sprak in m'n hoofd, de goeie en de slechte; de ene die moest de overhand krijgen op de ander? Wel ondertussen woedt er een echte WOII in m'n hoofd tussen beide...Ongelooflijk, ik wist niet dat het kaboutertje met de negatieve trekken zo dominant aanwezig was, en zo moeilijk te doden of sussen viel. Niet moeilijk, hij is de prins van de duisternis. Gisteren ontdekte die prins weeral een bron van voedsel: vochtplek in de gemeenschappelijke muur met de buur, én net onder m'n splinternieuwe keuken, met splinternieuwe vloer. R-A-M-P! Nu 'n expert laten komen om te zien van waar de lek komt...als hij zegt "hm kzou es bij uw buur moeten gaan zien" en die is er weeral ni wring ik die expert z'n nek om!

The Pink House; het is me wat! Als er één buis in de grond lekt breek ik liever alle vloeren uit en vernieuw ik alles in één trek. Pf, weer kosten. Ik geef momenteel al m'n geld aan 'n hoop stenen. Kzou het liever aan reizen, kledij en m'n hobby geven...Misschien moet ik toch maar een ruime studio in Leuven kopen ofzo, waar ik hopelijk minder shit heb, en minder vaste lasten? K-U-T! En zeggen dat ik zaterdag met de mama was gaan kijken voor een hoeksalon: F-O-R-G-E-T I-T H-A-H-A zegt de dominante kabouter alweer. Ik zou z'n kop wel inslaan. Hoe doe je dat?!

Enig leuk nieuws te verkondigen? Jah tuurlijk; het is novembeeeur! Dus het Holebifilmfestival Vlaams-Brabant gaat van start! A lot of holebifilms in de aanbieding, én voor de eerste keer ga ik er zélf 'n paar moeten inleiden...stress, maar leuke stress:).

good_v_evil

 

 

  

 Ehm even denken voor verder leuk nieuws? Jah tuurlijk, binnenkort 'n échte blind date! M'n interne harde schijf draait even op volle toeren en kraakt de haren uit m'n hoofd: ik heb nog NOOIT een échte blind date gehad;weeral iets nieuws in het leven: de maxx! Gisteren belde...(hm hoe ga ik hem hier noemen) Gisteren belde Jens dus om al af te spreken. Ok om even te schetsen: op 'n feestje twee weken geleden zei 'n kennis van me "och ik ken de perfecte kerel voor u, t'is de broer van m'n ex!" Meteen vroeg ik me af hoe cliché dit kon klinken maar bon, tegenwoordig geef ik alles het voordeel van de twijfel.

Word ik dan gematigder?


De kennis sms't met haar ex en al snel krijg ik Jens' nummer. Eén berichtje, twee mails. Hij schrijft héél stijf, en gebruikt zelden toepassingen als mail en sms...van welke planeet ie komt vraag ik hem tijdens onze date:). Geen enkele taalfout in z'n tekst, én abn geschreven. Ik dacht al snel "pf saaie kerel". Maar in z'n laatste smsjes begon hij ietwat fonetisch te schrijven;oef niet zooo stijf dus:)
Soit, gisteren belde hij dus. Leuke stem, zacht. Totaal niet "stijf" zoals in z'n mails.
Hij is handige harry, 29 en groene ogen...ben benieuwd!

Het is me een wereld van consumptie en extremen. Yves die vroeger naar Händel luisterde of franse chanson is momenteel énorme fan van DJ Tiësto en DJ Armin van Buuren...crazy hé. We staan voor een doorbraak!

Snel, moe, gerust, rust, onevenwicht, overdosis, overconsumptie, slaap, werk, zot, laat, nat, gedaan, nieuw, oud, los laten, toelaten.
De prins van de duisternis was in leiding; nu is hij aan het lijden.

En was er nu maar op youtube een video van Prins van de Duisternis van Gorki...je zou me meteen begrijpen.

09:49 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.