12-09-09

Handschoentje en spaghettisaus

Hoi lezer!

Vandaag is het zaterdag. Niets gepland...a lazy day. Daar hou ik van. Ontwaken, en niet meteen weten wat je gaat doen. Je dag vrij inplannen.

Jullie zijn waarschijnlijk heel benieuwd naar de afloop van het Handschoentje-verhaal; de ober met wie ik even sprak op de trouw van goeie vriend K. Wel, ik had het al lang door: een sms kreeg ik nooit. Begin ik zulke dingen gewoon gaan aan te voelen? Naar het schijnt moet je es van verschillende sausjes geproefd hebben om te weten dewelke je het meest bevalt..ik begin in deze stelling te geloven. Ach ja, twas een leuke ervaring op zich!

Over sausjes gesproken. Aangezien er vandaag toch niets op het programma stond, ging ik maar es proberen spaghettisaus te maken. Inderdaad, ik kan dat niet! Ok, wat vanalles bij mekaar smijten en een rode saus bekomen kan iedereen, maar ik wou een even lekkere saus maken als die van m'n peter. Daarom ging ik vorige maand bij hem op scholing. Vandaag dan maar m'n kribbels bij mekaar zoeken en aan de slag gaan.
Ik moet zeggen dat het resultaat ok is, maar niet "wauw,super, mega!".
Met de tijd zal het hopelijk wel nog leuk worden om te koken. In alle geval: het is wat experimenteren!

Experimenteren...Experimenteren met jongens, én met eten lolz...kan je beide combineren?? Gisteren ging ik op date met een kerel die ik al eerder in real time ontmoette. Het bleek echter "not my cup of thea" te zijn. Ach ja,wie zei er dat experimenteren altijd goed afliep? Denk maar aan de spaghettisaus!

Wat handschoentje betreft: je weet nooit hé? Hij heeft nog tot 4 oktober om me iets te laten lolz;..klink ik nu oppernaïef??

Anyway, zoals ik al eerder zei: ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik denk dat de rest van het jaar 2009 wat mij betreft mannenloos mag zijn...efkes op m'n gemakje leven:)

Zoals B het zo goed in 'n mail verwoordde:

"we vinden mekaar wel leuk, maar willen nu beide wat op het gemak leven, zonder al té veel mannenzorgen. Waarom ook niet? Wat de toekomst biedt zien we wel" Ook al verwoordde hij het niet helemaal zo; daar kwam het grotendeels op neer.

16:10 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

yves, don't forget to enjoy the things as they are and not as you want them to be... dus geniet van de ontmoeting en laat het losstaan van of hij reageert enne euh ivm mannenloos, i really trully tried that and it just didn't work... please tell me how to do so!:-)

Gepost door: jules | 19-09-09

De commentaren zijn gesloten.