31-08-09

Am I going Diva?

Ok, ik wil hier nu niet overkomen als een échte nicht die in ieder hoekje van haar kamer diva-posters heeft hangen, maar ik moet zeggen dat er toch een aantal diva's zijn die m'n hart (ooit) gestolen hebben. Sommige van hun liedjes blijven voor eeuwig in m'n hersens gebrand.

Opmerkelijk is wel dat het met de meesten van hen slecht gedraaid is: de meeste zaten/zitten aan de drugs, hebben een enorm laag zelfbeeld opgebouwd, voelen zich miss universe (alsof dát nu ook al een speciale titel is) enz.Eén van de liedjes die voor eeuwig in m'n hoofd zit, is I'll be there in Mariah Carey-versie. Echte muziek in de 80's uitgebracht, kwalitatief hoogstaand mét live band! De zangers menen wat ze zingen én doen het mét plezier, niet enkel om het geld. De zangeres brengt haar trappen perfect (nee theeft niks met haar tieten te zien ofzo, gewoon de toonverschillen die ze aangaat lolz!) Prachtig hoe de drum erbij komt op het einde...climax!

De manier waarop Mariah het lied brengt is op z'n minst gezegd "waauw". Toen zat ze nog niet met haar hand haar notenbalken of trappen af te lopen voor de camera's, ze was nog zelfverzekerd en jong. Dat laatste speelt niet meteen een rol, zijnde het niet dat ze door dat jong zijn ietwat naïef was en zich nog niet helemaal bewust was van hoe hard ze mee kon getrokken worden in de wereld van overdaad.Ik ben van mening dat ze het nu wél beseft, maar het daar iet of wat té leuk vindt.

En ook al is het lied niet oorspronkelijk van haar, de tekst is prachtig. Ik reflecteer het eerder op vriendschap dan op liefde. Er voor elkaar zijn, om hem/haar te beschermen, wanneer het ook maar nodig mocht zijn. Het is toch leuk te weten dat er mensen met zo'n fijne bedoelingen om je heen zijn, niet? Dát is toch wat échte en hechte vriendschap voor mij betekent.

Anyway, hier het filmpke van ons Mariah.

Over de zanger op de achtergrond: ik wist niet dat hij diegene was die zo hoog in de noten ging op 2:45; kdacht dat zij het was...en zeggen dat ik dat voor ongeveer 10 jaar gedacht heb...

 

21:24 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

jaja goeie oude tijden zeg maar ;)

groetjes x

Gepost door: Eriamel | 01-09-09

De commentaren zijn gesloten.