07-06-09

Licht autistisch

Volgens een kennis van me, zou ik licht autistisch ingesteld zijn. Nu ja, dat zei ie toch tijdens onze eerste ontmoeting. Daar waar ik eerst z'n mopje weglachte en dacht " waar haalt ie het" denk ik nu meer en meer dat hij gelijk heeft. Ach ja, iedereen heeft wel iets zekers?

De antibiotica die ik momenteel slik lijken niet écht te helpen; dat belooft...T'is niet leuk dat zelfs je dokter niet weet wat je aan de hand hebt. Dan leef je in het onzekere, en controlefreak als ik ben is nét zoiets heel angstaanjagends. Zal ik dan maar leven met de leuze van m'n oudste broer "Ach Yves, je hebt de leeftijd mee, je doet geen zotte dingen, neemt voor niks pillen...so don't worry". Don't worry, be happy. Gisteren viel ik in de armen van m'n lief in slaap, om 21u reeds...Hoe meer ik ging strijden tegen Morphae en haar onzichtbare toverkrachten, hoe meer ze me in haar macht had. Bed inkruipen was dus de boodschap. Vanochtend om 8 uur wakker. Eerst was ik kwaad: shit, wéér maar tot 8u geslapen, maar als ik het even uitreken: da's wel 11u geslapen hé?! Het glas is half vol...

images

Heb jij trouwens al gemerkt dat de bomen in bloei staan, de vogeltjes fluiten en mensen er wat naakter op rondlopen? Mjah, mijn frank is nu pas aan het vallen. Het is..ondertussen officieel zomer; etappe Lente heb ik gemist. Trouwens, is het mijn illusie of lijken alle knappe jongens nu plots buiten te komen? En doe nu niet flauw door te zeggen dat de knapste vent nu naast u ligt hé lolz! Tijd dus om m'n schade in te halen. Ik verlang naar de kades van Antwerpen op een mooie zomeravond, en niks of niemand gaat me daarvan kunnen weghouden.

Hm ok het is nu 9h17...tijd om nog es goed na te denken over een leuk blogtopicje terwijl ik in een kotje ga staan met als enig gezelschap een rood afgelekt potlood, of een computer zoals die ik die ken van m'n oudste broer's kamer anno 89'.

 

 

09:21 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.