03-06-09

De F van...

De F van Firenze? Nope
De F van Flierefluiter? Nope
T’is eerder de F van Fuck the world.

Eén en al frustratie; dat is wat ik momenteel ben.

M’n soulmate? Tell me it’s not over van Starsailor. Die plaat draait rond en rond en nog een keertje rond in de auto de laatste dagen.

Waar is de Yves die zich kan kon houden?
Waar is de Yves die z’n frustratie kon onderdrukken?

Die Yves lijkt wel weg te zijn. Misschien is het een teken dat ik één dezer es fameus ga uitbarsten in woede, alles kort en klein (proberen) te slagen en me dan eindelijk ontpop tot wie ik écht ben? Awel eigenlijk hoop ik dat dat het geval is. Even realistischer zijn: kzal wel weer kalmeren en in m’n giftige cocoon blijven zitten; cocoon die me versmacht.

 

Wat is er dan de laatste tijd zo frustrerend?

 

Och, zoveel, ehm effe denken, binnen de milliseconde heb ik al 1000 gedachten: het feit dat de job die vroeger zoveel voor me betekende plots niet meer boeiend lijkt, eerder…tja..;frustrerend. Verder is er nog het feit dat ik gisteren speciaal bij m’n tante en peter ga eten om m’n coming out te kunnen doen, en blijkt dat al m’n neven en hun kinderen daar blijven mee-eten. Hm maybe nog iets: m’n baas is een oen die wilt dat ik al zijn problemen en die van m’n luie collega’s oplos etc etc.Ook nog het feit dat niemand deze blog nog leest; die indruk heb ik dan toch…

Ok en binnen een kwartuur moet ik gaan lesgeven aan een bende onnozelaars. Hoe ga ik in godsnaam kunnen kalm blijven enerzijds, en m’n fake smile opzetten anderzijds. Ze weten nog niet wat een kortsluiting naar massa is maar ik zou ze wel moeten uitleggen hoe 5 km kabel in een auto aan mekaar hangt en wat er kan mis gaan zucht…

 

Eigenlijk…is m’n grootste frustratie het feit dat ik niks van me kan afzetten. Deze gefrustreerde jongen gaat efkes proberen z’n hoofd leeg te maken, wetend dat dat nét de slechte oplossing is; weet jij hoe hij uit z’n cocon moet komen?

 

Tell him…

 

18:54 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Kop op! Ik volg je blog nog hoor! Bij elke update kom ik wel eens piepen. En wat die frustraties betreft, je zit waarschijnlijk in het befaamde dipje! Een portie geduld en wat Yves-saus en het komt allemaal wel in orde... believe me.

Gepost door: Kristof | 03-06-09

Zelfs al zeg ik hier niet zoveel meer, toch kom ik elke keer lezen als er iets nieuws staat. Eventjes rustig op adem komen en dan komt alles in orde.

Gepost door: Wyatt | 03-06-09

Ik weet ook geen oplossing...al lees ik al een klein jaartje mee.

Gepost door: P. | 03-06-09

Zullen... we nog eens gezellig afspreken onder 4-ogen voor een bezoek aan de 'burcht' en een etentje in een gezellig resto hartje A'pen? Hopelijk bestelen ze dan ni hé!! ;-))
Laat maar iets weten via mail of zo hé...
xxx

Gepost door: dee | 03-06-09

Veel mensen lezen je blogje, maar 't is natuurlijk niet zo evident om een reactie te geven, zonder dat die verkeerd overkomt, als ge niet in de schoenen van die persoon staat hé.

Misschien rustige muziek opzetten of jezelf een laten verwennen ?

Gepost door: Wildcard | 04-06-09

No stress Hey Yveske, zo te lezen moeten we dringend nog eens afspreken hé. Op die manier kan je al je verhalen vertellen en is je hoofd misschien iets meer leeg. Zowel M als ik komen hier nog steeds bijlezen bij nieuwe onthullingen.

Gepost door: De F van Filip | 04-06-09

De commentaren zijn gesloten.