23-05-09

Dat wordt verschieten

2 jaar geleden: Ik loop van de kaaien in Antwerpen met mijne lievelingskozijn naar Hangar 41 om daar samen iets te eten; wat bij te praten. We staan recht tegenover de bistro-bar te wachten op groen oversteeklicht, wanneer in ons vizier 4 homootjes met nogal sterke meisjestrekken komen. Ze staan pal voor de ingang van de bistro en manieren er maar op los. Ik bekijk ze, analyseer ze; zie wat ze doen. Ze hebben het leuk; zijn onder vrienden. Cute.
M'n neef zegt: "amai ziet die jeanetten daar weeral es doen"

Vandaag: diezelfde neef komt bij me op bezoek in de rapte.
Ik schiet van de slag weeral even in hetero-modus: de foto van Kris in de living wegnemen, en de twee posters van de Holebifederatie van m'n wc-deur halen. Ik kom voor die posters te staan en denk: "zou ik dat nu wel doen?" Enerzijds is er een stuk luiheid en vrees van de posters te beschadigen bij het verwijderen, en anderzijds is er een stukje in mij dat zegt: "ik ben het verstoppen beu".
"Jamaar", zegt dat ander mannetje in m'n hoofd dan; " en wat als hij er niet mee kan leven en het afbolt?" Wel ehm, is dat dan niet zijn probleem???

Het leuke is: vanaf dan is de tamtam in gang gezet: alle tantes, nonkels, neven en nichten zullen dan ook op de hoogte zijn; voor mij werk gespaard lolz, en leuke situaties waarin zei bedeesd gaan vragen of het gerucht klopt hihi...

Same world, different look!

11:47 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.