22-05-09

Tienen en z'n zombies

Het was lang geleden dat ik nog es op m'n gemakje iets had kunnen doen. Donderdag was het groot familiefeest, en vandaag was er iets geplanned maar de ander kon/wou eigenlijk niet komen: dat maakte dat ik eigenlijk niets te doen had. Vanochtend ontwaakte ik, en begon m'n dagje in te delen: "vals parket" gaan kopen (zo noem ik laminaat)  en erna eenbeetje tv zien, met een koekje bij de hand. Nu ja, het laminaat stond in aanbieding bij de Gamma, maar Gamma Tienen kennende...m'n gevoel werd al snel bevestigd toen ik de winkel binnenkwam: het rek met parket was al leeg. Dus ik naar de Brico: zelfde verhaaltje. 

Tweestrijd in m'n hoofd: ik zou nu kunnen leven met de gedachte van "ok geen parket nu, ik haal het wel es in de Brico van Zaventem", of ik kan rustig een tripje naar daar plannen, chill parket gaan kopen en zonder stress de files voor de terugkeer aangaan. Zo gezegd zo gedaan. Daar waar het in Tienen superdruk was, was er in Zaventem bijna niemand. In de afdeling Hout was ik zelfs helemaal alleen. Aan de kassa vriendelijke dames, mét de glimlach alsjeblief, en al snel kon ik terug de baan op naar huis. Weet je de beste van al? Er WAS zelfs helemaal geen file meer hihi! Za-lig, en ikke blij van m'n beslissing!

Wat ik maar wil zeggen is: in jezelf geloven, en je eigen ideologie volgen kan heel leuk en verrassend zijn. Zo was het toch voor mij vandaag.
Wat ik ook nog wil zeggen is: Dat Tienen deel uitmaakt van de marginale driehoek valt fameus op....daar lopen percies zombies rond. Ze maken percies een wedstrijdje onder hen "wie doet/is het domst", want ja daar zeg je het: ik stel me steeds de vraag of ze doen alsof, of ze écht zo zijn. Afin soit, ik ken daar maar één normaal koppel. Maar die wonen dan ook nét buiten de suikerstad lolz...

Allé, salu én tot laterz! 

23:24 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tienen Het is idd erg gesteld met die zombies. Er loopt daar wel altijd één of ander figuur rond waarvan je denkt dit kan niet meer. Misschien denken die zombies dat van ons ook wel als ze ons in Tienen zien rondlopen.

Gepost door: Filip | 23-05-09

De commentaren zijn gesloten.