16-04-09

Niet dromen, maar léven in kleur

Al zeker 5 maal probeerde ik 'n nieuwe post te maken...maar steeds wanneer ik op "posten" drukte, werd m'n tekst gewist; met dank aan skynet. Ik heb zin om es stil te staan. Ik keer 'n aantal dagen terug in de tijd: paasmaandag. K ging voor het eerst Grote Broer en Machobroer ontmoeten. Ook al probeerde hij het te verdoezelen, K was wat nerveus. Hij zat een aantal keer achter mekaar m'n familiestamboom samen te stellen. Ik voelde me net 'n hond met 'n St. Hubertusstamboom ofzo lolz! De voorstellingen waren voor mij dan wat stressy, K werd goed ontvangen door de broers. Toch denk ik dat Machobroer het 't moeilijkst heeft met het feit dat er nu een jongen is die tegen z'n broer "schat" zegt, die z'n arm op z'n broers schouder legt, of die zegt dat z'n broer 's nachts altijd dicht tegen zijne vent aankruipt. Maar dat komt allemaal wel goed.
Toch vrees ik dat m'n familie altijd afstandelijk zal blijven tov holebi's, en da's ZO spijtig, want ze weten niet eens wie we zijn, wat we doen, waar we van houden, wat we haten etc...'n Tijd geleden zat ik voor het eerst op de Algemene Vergadering van de Holebifederatie en ik dacht: "maar eigenlijk zijn wij niet de rare bijtjes, maar 'tzijn die hetero's die freaky kunnen doen!". En daarmee bedoel ik "sommige hetero's", want ik ken er ook 'n pak die ons nemen zoals we zijn, die ons soms zelfs graag hebben. M'n vrienden bv, waarvoor dank!

Vrijwiliggerswerk. Leuk. Soms zwaar. Doet je keuzes nemen. Kiezen tussen verschillendes opties. Allen zijn leuk, dus waarom niet allen nemen? Gaat niet, je hebt maar één leven, met 24u/dag. Daarom heb ik beslist m'n holebitoneelstuk pas volgend jaar uit te brengen. Dit jaar is er al genoeg werk met het befaamde e-zine, de befaamde blog van het Holebihuis, het Holebifilmfestival, en ik sla nog een aantal dingen doelbewust over. Toch is vrijwiliggerswerk keileuk. Het is ook 'n manier de organisaties te bedanken die ooit je coming-out mogelijk maakten. De mensen die achter die organisaties staan zijn heden ten dage m'n vrienden, of zelfs m'n lief. Leuk; héél leuk. M'n leven zit vol kleur.

Gelukkig

Happy

15:22 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.