26-03-09

Ik? Ja tuurlijk!

Hoi beste blog!

Alweer even geleden hé?!
M'n computer loopt nog altijd niet vlot; ik zou hem es moeten formatteren, maar ik ben momenteel bezig met het aanmaken van het nieuwe e-zine van het Holebihuis, alsook de Holebihuis-blog.
Het spijtige van de zaak is dat ik dit niet helemaal alleen kan; m'n lief kent gewoon meer van internet, computers en het aanmaken van sites als ik.
Waarschijnlijk denkt nu iedere lezer van deze post zoiets als " Hoe? Da's toch tof zo met je lief samenwerken?" Deels klopt dat, want je bouwt samen aan iets. Deels klopt dat ook niet, omdat je vaker in een meningsverschil terechtkomt.
Het is dus eenbeetje dubbel; zoals alles in het leven zeker?
Al bij al is het wel leuk hoor; de muggenzifter in me is gewoon es prominent aanwezig:).

Verder wou ik toch nog even iets verduidelijken: verleden keer sprak ik over het feit dat m'n broers me hadden gekwetst. Ik besloot dus m'n broers even op de man af te vragen wat zij er écht van vonden. De oudste broer bleek helemaal geen probleem te hebben met het ontmoeten van m'n lief. M'n machobroer daarentegen wel, en daar stond ik dan met m'n mond vol tanden. "Ik ging m'n broers es vragen wat ze ervan dachten!" spookte door m'n hoofd in 'n assertieve bui, maar wat zou ik antwoorden indien de "geruchten" die m'n moeder lanceerde klopten? Daar stond ik dus even...zonder antwoord.
Maar toch leerde ik weer iets bij: ik die de dag voorheen nog besloot meer mezelf te zijn ( zie post Cameleon) kreeg vandaag te zien dat ook anderen dat durven. Het belangrijkst van al: m'n broer zegt z'n gedacht, zonder angst te hebben mij te kwetsen. Wel zo zal ik ook moeten gaan redeneren, wil ik me goed in m'n vel voelen.

Oh ja, leuk laatste nieuwsje van deze post: IK WORD PETER!!!!!!!!!

Jaja, m'n machobroer vroeg het me, door me 'n vooraf geschreven kaartje te laten lezen. Ik was er van gedaan, en wist even niet wat je in dat geval deed; moest je het koppel dan kussen, bedanken? Ik wist het even niet, en koos dus maar voor beide oplossingen.
De kers op de taart: in de regio waar m'n schoonzus vandaan komt spreekt men niet van "peter", maar van "beschermengel".

Ik wordt dus iemand z'n beschermengel en dat...binnen dit en drie weken! Joepie!images


19:31 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk... is het ene van het "mannelijk" geslacht hé! Zoniet, dat ze dan maar een "beschermengelaarster" zoeken, allee een 'meter' zoals men in onze cultuur zoiets noemt. Klinkt 'macho' hé. LOL

Gepost door: dee | 26-03-09

Nen dikke proficiat met uw peterschap. Ge gaat dat goed doen.
Dat is dan toch ook een indicatie dat jouw "machobroer" nog heel sterk in jou gelooft/vertrouwd. Zoniet zou het jou niet gevraagd hebben.

Gepost door: Ludwig | 29-03-09

De commentaren zijn gesloten.