03-03-09

Rip de Rat

Vandaag ging ik nog es langs bij m'n vroegere huisdokter.Ook al woont ie niet bij de deur, ik vertrouw hem, en heb hem graag voor de manier waarop hij is.Ik heb 'n vermoeden dat ie ook wel wat voor jongens voelt; dat leek ik toch te verstaan. Vroeger dan, toen ik regelmatig bij hem es op gesprek ging.

Naar z'n mening straalde ik. Wat was den deze blij dat te horen:p!Ik zei dat dat twee redenen kon hebben:
1. de verhuis naar m'n eigen stekje
2. m'n lief

Al snel werd z'n curieuze geest ( ziedet wel dat nen homo is lol!) aangetrokken; hij wou meer weten over m'n relatie.
"Gesloten hé...hmm, daar heb ik zo m'n twijfels bij. Gesloten relaties bij homo's zijn quasi onbestaande, maar ok, je hebt een punt; ze bestaan ook al zijn ze zelden."

Hij doet me denken, denken en nog es denken. De voorzitter van Driekant zou nu zeggen "Yvonne, gij zijt weeral aant piekeren hé", terwijl hij met z'n vingertje zou staan te zwaaien.Nét voor ik Kris ontmoette, dacht ik ook dat trouw in 'n homorelatie onbestaande was. Ook al geloof ik dat dat bij ons wel mogelijk is; m'n twijfels werden weer bovengehaald. "Je zal zien, in het begin is het koek en ei, maar na een tijdje krijg je beide zin in iets nieuws" gaat Dokter verder.
Rrr, hij weet er blijkbaar wel veel van om schijn-hetero te zijn, denk ik.

Zou de gast waarmee ik meer dan de lakens deel altijd eerlijk voor me zijn? Zal hij altijd durven vertellen wat hij denkt, wil uitspoken of maybe al uitgespookt heeft?Stof tot nadenken.
Ik trotseer de files naar huis ( Zaventem - Afrit Tienen-Hoegaarden om 18u30 joepie!)
Een foto ter ondersteuning?

 

Afb004_1

Ok dus ik sta in die file, en kan stilaan toch wat snelheid halen ( gemiddeld 30 km/h). Op de achtergrond de nieuwe cd van Bart Peeters; schitterend gewoon; goeie piekermuziek.
Ik rij blijkbaar op automatische piloot tot aan de afrit van m'n dorpje: remmen, optrekken, remmen, optrekken.
Ik rij de voorlaatste straat in, en plots duikt er een rat voor mij op. Ze komt van de andere rijstrook in het midden van de mijne zitten. Ik hoop dat ze blijft zitten terwijl ik over haar rij. Net wanneer ik ze onder m'n motorkap zie verdwijnen zie ik haar een schijnmanoever uitoefenen.

Ripke de rat, was plat!

21:13 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.