29-01-09

Yezzz

Ok we hebben normaliter komende week een Telenet-aansluiting; waar gaan we dat schrijven? Ik heb zowat de indruk, dat evenmin Belgacom en Telenet nog aan hun eigen producten aan uit kunnen...Ik ga niet m'n hele ergernis hier neerpennen, maar het grappigst van al was toch wel m'n telefoontje met de technische dienst van Telenet. Er nam een vrouw op, die denk ik nog nooit van achter haar bureau gekomen was; nog nooit de buitenwereld had gezien. Ze had namelijk nog nooit van de woorden modem, rooilijn, of Digicorder gehoord...Afin bon, je denkt dan es bij de technische dienst al je technische vragen te kunnen stellen...
Stellen kan je ze; een deftig antwoord krijgen is 'n ander paar mouwen.

Een andere zaak...Het duurde weer een eeuwigheid sinds er een nieuw bericht op deze blog verscheen. Ik heb namelijk mijn pc naar m'n "new cribb" verhuisd, maar daar is nog geen internet, dus geen blogmogelijkheid.
Tijdens de pauzes op het werk had ik kunnen posten, maar tot m'n grote ergernis werd m'n login steeds vanop de werk-pc geweigerd..."Eine tolle Sache" zouden ze hier in Duitsland zeggen!
Ik heb me dus vanavond kalmpjes gehouden achter de pc, en het is me gelukt om van hieruit te posten; Jeuj!

Zij die m'n blog al even lezen, kennen waarschijnlijk ook nog diens voorganger. Wel met enige trots kan ik u melden dat er gewerkt wordt aan een nieuwe blog. Eentje die het dan niet over mij persoonlijk heeft, maar wel door mijn hand zal geschreven zijn. Het gaat om de nieuwe blog van het Holebihuis Leuven. Daar zal je terecht kunnen voor oa. weeknieuwsjes van de vereniging. Ik hoop er snel iets leuks kunnen van te maken, en daar ga ik nu aan werken sé! Kisses!

Y

 

17:25 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.