18-01-09

Vermoeden

Gisteravond was het nieuwjaarsreceptie van de Holebifederatie.
Aangezien m'n lief de homofolie- en fobieprijsuitreiking mocht doen, ging ik mee om hem wat te steunen.
Ik dacht " Hmm, ik ga daar niemand kennen", en was ook nogal gestressed omdat ik dacht dat ik goede indruk zou moeten maken op al de vrienden van m'n liefje. Hij daarentegen, hij die de speech moest houden was zo koel als iets; ongelooflijk.
De hele boel ging door te Gent; stad waar ik to-taal niet van hou, al denk ik dat Kris daar verandering in kan brengen. Hij houdt namelijk van de stad.

Mijn eerste gedacht werd al ontkracht: ik kende weldegelijk iemand op de receptie; Dimi van Driekant Leuven was daar; oef wat een opluchting; ik was niet alleen:).
Verder nog een paar oude "bekenden", zoals Wim Morbée van antwerps holebitheater Vreak ( al vaak gezien maar nooit durven aanspreken) alsook "hoe heet hij ook weer" - die jongen die in kweet-niet-welke holebivereniging van Gent zit en die ik zelfs in Leuven tegen het lijf loop.
Ooit chatte ik met die jongen, een maand of twee ofzo. In tegenstelling tot alle andere real-time ontmoetingen herkende hij me deze keer en zei " Jou ken ik van ergens", waarop ik zei "ik jou ook". Ik zat in een stroom van mensen die de zaal binnenvloeiden en kon er dus niet verder op ingaan. Spijtig dacht ik dan...ik had er achteraf terug moeten op afgaan; maybe op de volgende fuif?

Op de fuif, na de receptie kwam ik nog wel meer bekend volk tegen; da's altijd wel leuk. Enige dagen voor de fuif had ik zo effe een flits: zou Björn ook naar de fuif gaan? Stel je voor; dat zou raar aanvoelen.
Wel ehm; wie stond er plots voor mij op de dansvloer? Jawel, hij:).
Het deed effe raar, maar eigenlijk vond ik het leuk hem nog es te zien.
Hopelijk gebeurt dat nog wel meer op fuiven.
We hadden een leuke babbel, en toen Franki me kwam groeten werd het pas helemaal bizar, want bleek dat hij Björn al lang kende...the queer world is very small; nog maar es bewezen.

Een avond vol verRassingen...

De kers op de taart...je kon een 'abonnement" op het toilet nemen, "slechts 2€" stond op de affiche. Van de slag, werd je omgedoopt tot " Star of the evening".

Afb007_1

12:44 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gent 't Wordt hoogtijd dat je Gent beter leert kennen. Volgens mij de leukste, aangenaamste stad van't land en omstreken. En ik ben nochtans helemaal niet van Gent, dus niet gebiased.

Gepost door: Ludwig | 18-01-09

Gent vind ik ook maar niks zenne, das zo'n stad van "ik wil, maar ik kan niet". En mocht ik een lief hebben - koel of heet - dat voor Gent zou vallen, awel 't was op slag gedaan met de liefde! :-)))

Gepost door: dee | 19-01-09

@Dee Lolz Deeken...zalige comment, en het best van al is dat ge het nog meent ook:) Hoes ist met de woning?? Wanneer spreken we nog es af hé jong?!

Gepost door: Yves | 21-01-09

Maar natuurlijk dat ge den Dimi daar tegenkomt. Als lid van Receptiologie schuimt hij immers alle recepties van 't land af...

Gepost door: receptionist | 27-01-09

Maar natuurlijk dat ge den Dimi daar tegenkomt. Als lid van Receptiologie schuimt hij immers alle recepties van 't land af...

Gepost door: receptionist | 27-01-09

De commentaren zijn gesloten.