04-01-09

Een nieuw leven

Hallo beste lezers!
Ook in 2008..sorry 2009 gaan we verder met de blog. Wist je trouwens dat men de Blog Awards heeft gelanceerd? Maybe een ideetje om voor de mijne te stemmen lolz!

Er is zoveel gebeurd de laatste dagen, en tegelijk ook zo weinig.
M'n deadline is gehaald; de Pink House was klaar voor het oudejaarsfeestje dat trouwens magnificently prachtig is verlopen. Ik denk dat iedereen het leuk vond; ook ik. Ik heb op het eind veel steun gehad van m'n peter, maar zeker ook van m'n ventje...jaja, zonder de Kris had ik het waarschijnlijk amper gehaald, of was in een wrak geweest op oudejaarsavond.
Vanaf 1 januari heb ik besloten veel minder tijd aan de Pink House te spenderen; nu gaat het "normale leven" terug primeren. Ok, er moet nog geschilderd, getegeld en geïsoleerd worden, maar alles komt nu op z'n tijd. Spijtige is wel dat ik pas op het eind van de maand tv/internet/telefoon heb, dus nu ik tijd heb om te bloggen, heb ik geen internet! Gelukkig kan ik nog af en toe bij pa en ma terecht om toegang te genieten.

M'n ventje is nu 4 dagen bij mij geweest, of ik bij hem; het wisselde al es af. Weet je wat het meest frappante van al was? Vandaag ging hij thuis werken aan een paar websites en toen hij wegging moest ik een traantje wegpinken. Het huis was leeg zonder hem, alles leek donker en kil. De muren leken grauw, en het was alsof ik er weer helemaal alleen voor stond. Ik dacht nooit dat ik dat kon zeggen maar: ik ben écht wel verliefd. Ook al heb ik soms nog twijfels over bepaalde dingen, zoals bv ons leeftijdverschil, ik geef gewoon enorm veel om hem. Het is alsof hij m'n zuurstof is, m'n zon, m'n water, m'n alles.
Ik spreek zelfs nog amper van "ik"...het wordt al een "we".
"We hebben nog geen tijd gehad om de afwas te doen", of " Wanneer zijn we weer naar de winkel gegaan?"...WE; twee letters, net als IK, maar dan met een zo verschillende betekenis.

Ik mis hem, nu al, ook al is hij nog maar 3 uur van me weg.

Normaliter zullen er deze week meer berichtjes gepost worden. Ik ga vanuit de Pink House m'n tekstjes op USB-stick zetten en ze hier uploaden...;bzzzz.

En weet je wat ik nu ga doen? M'n kleerkast verhuizen!

15:37 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

'k Zou graag zeggen: man-man-man. Maar 'k zal het maar bij: jongen-jongen-jongen... houden.

Gepost door: dee | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.