21-12-08

Waar was je al die tijd?

Vrijdag was "a big day". Het was namelijk de eerste keer dat Kris en ik "samen" buiten kwamen. Welke gelegenheid? De housewarming van D en S. Ik was bloednerveus toen we hun straat in reden, maar wist heus dat D en S Kris goed zouden ontvangen. Maar hoe zat het met de anderen? Hoe zat het met al die mensen die ik niet kende. Zouden zij normaal doen als hij me es zou vastnemen? Ja idd, als HIJ MIJ zou vastnemen, want ik zou nooit de eerste stap durven zetten in heterogezelschap; zo ver ben ik nog niet.

Daar komen de bekende vrienden binnen, met als hoofdfiguur Kevin, m'n goeie kameraad. In het begin blijft hij zo wat van me weg staan; ik snap niet goed waarom. Later komt hij toch bij ons zitten, en plots wordt de avond NOG leuker dan hij al was. D en S wonen fijn; het is hen gegund...We gaan rond half twee naar huis, en in de auto kus ik m'n liefje. Wauw, hij was meegeweest, bij MIJN vrienden, en het had goed geklikt. Hij had me vastgenomen op de housewarming, en ik vond het zalig. We rijden naar hem thuis, en slapen er in. Hoe kan je beter de werkweek afsluiten?

Ik ontwaak, hij ook. Hij vind de moed om als eerste op te staan en naar de bakker te gaan. Ik hoop dat hij nu één wel bepaalde handeling gaat stellen, alvorens hij de deur achter zich toe trekt. JUP! Hij doet het!!Hij zet Lullaby van The Cure op...Ik lach, en geniet van de plaat, terwijl ik nog in bed lig. Ook al heeft de tekst niets met liefde of whatever te maken, in tegendeel; deze plaat doet iets met me. In het begin werd ik er supergeil van, nu doet ze me altijd aan "ons" denken:)

Vandaag kwam hij me helpen om te verven.
Af en toe keek ik hoe hij te werk ging. Ik zat spontaan te lachen, en dan valt het hem op. Ik krijg een kusje, en kan weer 'n half uurtje verder:p

22:14 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hihihi... Als ik u was zou ik mijn kandidatuur stellen bij de 'Joepie', daar zoeken ze nog redacteurs... LOL
Effe to earth: (ipv. 'versleten' DJ's op te vrijen) hoe zit het met uw script voor uw toneelstuk?
:-))

Gepost door: dee | 22-12-08

@Dee Ten eerste is het geen versleten DJ maar een jong veulen, en ten tweede: mijn script ligt efkes opzij; eerste deadline is The Pink House, zondag is de laatstste dag dat ik er ga in werken!! Joeeepieeeee:p

Gepost door: Yves | 22-12-08

Dag Yves Tof dat je met je vriendje al bij al goed onthaald bent geweest door je vrienden en een leuke avond had.

Een prettig weekend en aangename eindejaarsdagen gewenst!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 27-12-08

... Heel leuk, je kan er maar van genoten hebben.

Gepost door: MissMystic | 29-12-08

Onthaal We herkennen alles... wij hadden met nieuwjaar hetzelfde voor bij mijn familie... Allemaal best spannend!

Gepost door: Bert | 04-01-09

De commentaren zijn gesloten.