14-10-08

Kerstmis: vogelzang en andere waarheden

Het is al een tijdje aan de gang: ik wil met m'n broer afspreken, alleen, onder ons. Kwestie van wat ruimte te scheppen. Ruimte die deze keer niet opgevuld wordt door schoonzus of neefje/nichtje.
Ik wil m'n broer iets zeggen, al zooo lang, want voor je het weet komt het op één of andere bizarre manier naar boven, en dan kan je het gaan uitleggen...Ik zie het al voor me" ik wou het je zeggen, maar kvond geen goeie manier"...

Jup, je hebt het door; ik wil me gaan outen bij m'n twee broers, beginnend met de oudste. Nu ik er écht wil werk van maken, en de broer in kwestie na een " we zullen wel es afspreken" opbel om écht een dag gaan vast te leggen zei hij:

 

"Hm ik vind niet direct een gaatje in m'n agenda, druk druk, maar wat dacht je van...24 december?"

 Mijn reactie: " Och, toch nog in 2008!!"

PS: Het is al jaren traditie: op Kerstavond/ Kerstdag komt altijd wel de ene of andere broer met een schitterend nieuws: " We gaan trouwen", of " We krijgen nog een kindje"...Maar of m'n outing doen op Kerst zo'n goed idee is betwijfel ik ten zeerste.

 

 

18:51 Gepost door Yves in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hmmm... Ik weet ni... zo op Kerstavond. Het feest van de vrede...En dan heb je je 2 broers samen hé! Alhoewel... Wette, als hij het toch zo druk, druk, druk heeft zal hij er sowieso ni van wakker liggen. Enfin, je kent mijn mening hé: ik zou erover zwijgen en het ganse gedoe in't midden laten. Ieder zijn gedacht, hé. :-)

Gepost door: dee | 14-10-08

De commentaren zijn gesloten.